45 Best Questions and Answers in Google Adsense & Blogging Ideas

Question 1. Which is the best choice for Life time blogging? (niche blog not broad blog)Answer: In my opinion, a professional blogger must start with any topic topic at the beginning. The reason behind my statement is: 1 Nish Topi is much easier than SEO to do with Broad Topics. If you work with Niss Topic, you will receive the desired CPC from your adsense, but you will not get it on Broad Top. There are so many problems in writing about the topics we have to face. It turns out that my site has a broad topic but I do not have many keywords or regular content. However, your keyword is almost the same as Nish Topi. In that case, the new content is always used by all keywords. Niche website content can be easily ranked. SERP also has a good position at the results. Always work on my rechecked topic topic as a blogger. However, if you have time to work with your niche topic, then you can work with a broad topic. But if you say Nick or Broad, Whom do you recommend? Then I'll reconsider the niche blog. (Any blog written on a topic that tells niche blogs and all the topics that are written on a blog is called Broad Blog.http://www.itblogger.tk/ blog is a)
Question 2. Content-based blogging is not good for futures, apps for a professional blogger like futures like the national blogging?Answer: It is a real fact that content based blogging futures are the best. And the topic that you are talking about (Apps Download), it will cause problems in Adsense. At the beginning of the blog you may be able to use Adsense for a temporary time, but with the popularity of the site, your adsense will banned Google. Everyone knows that Google does not give them their ads on Google's copyright notices or copyright. And in case of download downloads, the copyright problem will also be there. So, my research is based on content-based blogging. If you want to blog with apps, change keywords. Blog content based on targets of keywords such as Apps Review, Apps News, Apps Tips. By the Way, Apps Review, but a nice keyword.
Question 3 How much search volume should be minimized for Adsense? Answer: There is no limit. You can take keywords of Search Volume as much as you can. But selecting Competition and CPC, the keywords will be selected.
Question 4. Which topics will be ignored and should start with some topics (category will be called)? Answer: If your target adsense is good, then it is better not to work with copyrighted content (eg Songs Download, Software Free Download, Movie Free Download etc) and I will not completely ignore it. My Recomeleration Technology, Education, Health, Tips & Tricks, Tutorial etc. for Topic Choice
Question 5. What is the problem with starting blogger.com at the beginning? Answer: No. There is no problem. But my recommendation is WordPress. This will make it easier for you to do SEO.
SEO are working anymore.
Question 6 Will the target be posted only with keywords or related long-length keywords? Answer: I will not post on the main keyword. Also post on Relavent Keyword Yes, Relavent will post regularly with long-tail keywords. But look at Keyword Density, of course. It is not too much. Try to keep it under 2-3. There are many tools available online for checking Keyword Density.
Question 7. No methods for SEO are working anymore. CORE What are the issues for the ranking? Answer: There are some debates about this. But all the things that are agreed upon are: Link Building does not work as before. Unless it is a nicely rated natural banklink. Even blog commenting does not work, unless it is nicely related. Directory submissions also do not work as before. But now you have to put together social media. Can link and link pyramids and links but nick will be relayed. (Many people like this, Link Wheel and Pyramid do not offer a lot of work now, but I have done a lot of work and have done it). Onpage optimization, use of keywords on the right way content, after publishing the content, it will have to focus on social media sharing. .
Question 8. Is there any way to get content ideas? Answer: Google AdWords Get keyword ideas and get content ideas too. Visit popular blogs regularly and see which type of content is more interested in people. Thank you. Happy Blogging
Question 9. YouTube AdSense applied by the address of the US that my cousin However, I can not change the country after the request. I can verify the address of the address in the address box. But how do I add a Bangladeshi bank while adding payment method? Answer: If you get verification letter from your US address, you can easily verify the account from the code. If you are 100 dollars in the account, you can add a bank address in the payment method. (Adsense account> Payment Setting >> Add a New Payment Method)
Question 10. What do you have to do to work with Bengali content? How much payment is available in the impregnation of Bangladeshi traffic? Answer: Adsense Account on Bangla content will not be received. But if you have traffic above 30-40 million in the month, you can add Google DoubleClick.
Question 11 How much can the account rate bracket click? Answer: It is good to be under CTR 10. 10-15 for YouTube
Question  12 If you have Bangla / English videos in the same channel, can there be problem? Answer: No, there is no problem.
Question 13. I got Google Adsense via YouTube. Can I add Bangla web site / or / any site to this account or will I block my account if I add code? Answer: No. Not only in Bengali English, but also on any website. Adsense accounts available through YouTube are usually Hosted Adsense Account. You will be able to use this account with a large blog (not a custom domain).
Question  14. Adds video to YouTube's video but does not add a dollar to my account. Is not it added to the dollar account in the ad view in YouTube? Answer: See this tutorial on watching YouTube's daily income. https://www.youtube.com/watch?v=zdoQLJwrYZI Questions
Question  15. If I just SEO with domain and park the domain at sedo.com , then sedo will give adsense? Answer: SEDO will automatically add. But you have to configure it from the SEDO account.
Question 16 What can you earn from Adsense until the domain is sold in Sedo? Answer: Until the domain is Cell, you will get Adsense Revenue from SEDO.
Q17. Every blog on my blog has unique and 2000+ words. How many such posts are posted, then it would be better to apply for adsense? Answer: You can apply for Adsense if the Containant is unique and if the visitor is 500+. Attention to the visitor at the blog, 30/40 of the content before my recheck. Then apply to AdSense. Hpy blogging
Q18. 1. How can I send verification codes to my address? How can you transfer balance to AdSense account from YouTube? Answer: It will send from the AdSense account, when the balance is above 10 dollars. And you do not have to transfer balance. For this Google has. Check out this tutorial for seeing daily income. https://www.youtube.com/watch?v=zdoQLJwrYZI
Question 19. What is the difference between Adsense and Total Arriving? Answer: The difference is not anything more. Estimate Arining, which can be a little lower than the total of the total. The reason is that many times a lot of money is deposited in a dollar account from faked clicks, or additional clicks. Review Google's entire month's Araninka and stand a finishing arc, which will be sent to you. That's the total earnings.
Question 20 If my site's 80% visitor comes from facebook and I use adsense on that site then what account will be disabled? Answer: No. There will be no problem.
Question 21 Many established bloggers forbid to share adsense links, why? Answer: The reason is that in some of our country, some jealous bloggers (not everyone) and mango public Because, most people can not see anybody better. If you regularly show your blog income and name your site, then a group of violent people will start clicking spamming on your blog. As a result, Google will banned your account. Apart from copying content, creating ideas and making other blogs related to Idea. More than that, every pro-blogger has got less trouble by sending blogs and income. So, we take a little privacy in blog address and income. It's safe for safety. Happy Blogging
Question 22 How to do Domain Parking SEO? Answer: Off-page optimization after on-page optimization and domain parking before domain parking.
Question 23 What can be done with both the same blog and affiliation adsense?Answer: Yes, you can use Adsense and Affiliation together. See this section of Google's "We do allow affiliate or limited-text links." However, the following things have to be complied with: 1. Use the epilepsy link as low as possible. Excessive use of the adsense adsense can fall into your own risk. You will not be able to use an AdLite ad or Adult product affiliation incorrectly. Even the non-Google (such as buying and selling arms, gambling / betting, or any narcotics) can not use the affiliate banner. You do not have the banner of adspace beside AdSense. To use the affiliate link, you must follow the link. If you use Adsense and Affiliation with some maintenance, then hopefully you will not have problems. Thanks and Happy Blogging
Question 24 If you link the link to the social media to increase the site's authority, if the traffic direct is seen and clicked on the ad then it will be a problem in AdSense? Answer: No, there will be no problem.
Question 25 Google is more interested in organic traffic than AdSense, but from any backlink, if you click on the traffic site and click on the ad, can it be the reason for the account being banned? Answer: There will be no problem. Although it does not come from an Adult site.
Question 26 If an AdSense code is placed on a single site, then the other AdSense account can be placed on that site? Answer: It will go. But before that all ad accounts in the previous account have to be removed.
Question 27 Adsense is useful for adsense site? Answer: Write 30-40 articles and do SEO of all. (Including index, social shares etc.)
Question 28 How many Adsense adsense is acceptable every day? Answer: Answer 2. Visitors of the site can apply only at 500/1000. But the higher the visitor and the better the content, the easier it will be to get your account.
Question 29 Many people see third party companies such as hubpage adsense is approved by this. This is a flower approved account. Or do you have to share revenue with them. Answer: Revenue is shared and it is a hosted account.
Q30. From where you can learn from the beginning of YouTube Adsense, if you have any written text in Bangla or English please link to this link. Answer: You can learn from this link ...   https://www.google.com/search?q=how+to+learn+youtube+adsense&ie=utf-8&oe=utf-8
Question 31 How is Adsense Arning calculated? Answer: CPC * Click = Revenue (Ex: 0.10 (CPC) * 50 (Click) = 5 $ (Revenue)
Question 32 Does Google Adsense just expect traffic from the traffic engine to get clicks of traffic? If traffic goes to the social media or any other way? Because of this question, I have heard that a user in the Sarcoe engine is the one who gets my site by the word ward and gets clicked for the key word, so is it wrong to hear it? I want to be clear. Answer: I have heard the mistake. Visitors can come from anywhere. It will not show any effects or click on the clips. However, if the visitor comes from the Adult site, then there will be problem in Adsense.
Question 33 If you click on the traffic from the social media, then how do you understand the clicks for a key word? Or will they hold for any ward? Answer: Your site may be keywords of the content, and also the keyword of the visitor's search query. After this, I will discuss in detail once in the group, Inshallah
Question 34 I have a host account. 1. What kind of blog can I use to add? Sitemap Minimam site if you can use Ads? My blogger.com a blog has 200 visitors / day. I started off posting again. Where to buy ad, where will the site get good results? Answer: Answer 1. Adult and Google can not use any blogs except non-supporting topics. If it is a fully Approved Adsense Account. Hosted accounts can be used only on Blogger and YouTube. Answer 2. As you have an account, you can use the code as long as the visitor is there. no problem. Answer 3. 336 * 280 at the beginning of the content, 300 * 250 at the end of the content and 728 * 90 at the top or 300 * 250 ads in the sidebar. (Personal experience)
Question 35. How do I get a Google Adsense account? Answer: Prior to blogging, select keywords, open a blog, write content, do blog seo, bring visitor to the site. If you can do all these things right then apply in adsense. Then you will get it.
Question 36. I want to work with addence. How would it be good to do? How can it be done? Can Paido be a new website? Would you like to add paid domain hosting for addense? Answer: Prior to blogging, select keywords, open a blog, write content, do blog seo, bring visitor to the site. If you can do all these things right then apply in adsense. 
New Domain Parking can be done. But the revenues do not get a lot. It is better than the Domain's On-Page SEO and off-page SEO. Then do domain parking and do regular offpage SEO. 
Yes of course. Good for starting AdSense with paid domain & hosting with wordpress But you can use Blogger as a learning.
Question 37. How do I know my google adsense account hosted or non hosted? Answer: In the case of Hosted Accounts, on the upper right side of the AdSense account, you will be typed in the red letter Hosted Account. And if there is no such kind of writing, then it will be understood that this is a full-fledged affluent account.
Question 38. Is it possible for a person to have multiple Adsense accounts? How to do if possible Bank account to be more than one? Please follow the conditions behind this. Answer: If you want to start a new one, then I will say this thing. Because, if multiple adsense, Google can bite all the accounts. And it's harmful for newcomers.
Question 39 Questions about CPC: It is often seen that 1 click is too much and sometimes very few. As far as I know it is because of the country. The US Visitor's click is available at Tk. 1) Anything depends on the ad placement. For example, there is a similar rate in the fault and the other one? 2) What is the click rate on ad size? For example, there is a similar type of text link in image add? 3) Is there any reliance with search result ranking click rate? For example, the keyword search results in keyword with no search result will get the click of the keyword's maxime or something like that?Answer: Answer 1. Yes, the country is a big factor. Also, at the top of the upside of the Aces Unit, the CPC is good for most of the time. Again, your keyword is also there. Answer 2. Yes, like 300 * 250 AD units, many times the better CPC is 300 * 600, again the 728 * 90 CPC is better than the Link Unit. Answer 3. No There is nothing like this. 
However, the whole thing of CPC is dependent on your site's main keyword and visitor's country. So, thinking about the AdWords unit should be considered more about keywords.
Question 40 Is Image Ed's CTR (Click Through Rate) Not Text Ed? Which ad is more popular and more clickable? Answer: You can select both text and images options. Or a Week Text Ads Another Week Image Ads See what works to get more. It is also often dependent on blog design / content.
Question 41 One of my PCs has two adsense accounts, the first of which is to take the main adsense to another PC. The second account will be in this PC. For this reason if my second adsense account is canceled, then my 1st meaning is that there will be a problem with the main adsense account? Answer: Since you have two accounts, that means you are already in the roles. However, if you have an account balance, then there will be no effect in the second account. However, if Google is banned due to multiple account usage, then all bills will be banned.
Question 42 I applied to adsense with 25 posts on my health blog site and went to the site review. What do I have to do in this case? Answer: Increase content and visitors. Apply then. Google will tell you what to do. If the account is aproved, apply the code on the site and if you do not feel impaired then solve the problem that will show up and apply again.
Q43. How to get instant traffic (avoid spamming) to a adsense website? Suppose today Bangladesh vs Pakistan World Cup cricket match start at 8:00 PM during the match time how to get traffic using this keyword "Bangladesh vs Pakistan cricket match". if i can not rank my website with the keyword Without rank the website is possible? Answer: In this case, I have been able to get more access to this topic, it is instant all this short time but write a content on Huge Search keyword and index it as much as possible to Google and publish it as much as possible on social media and social bookmarking sites. Especially Google Plus No spamming or no black hat. Can be done in legitimate way.
Question 44. I run a free blog domain and a bought domain from the same PC. And if there is a ban in it, then all the things that have been edited with adsense will be banned? How many sites from a PC can send adsense request request? Answer: No. If Google bans the site then all other sites except the site will be okay. Meaning, you can use the new Adsense Ads. Google is giving you the permission to use 200 ads on an AdSense site. What is the need for brothers with multiple roles of multiple adsense account! Google is a lot smart, he'll just catch you, you are using multiple adsense. After all, it will bite all the sticks.
Q45. If I make a blog post of 100 posts in the ward, can there be problem in sitting add? How many posts are good and many wards will be standard? Answer: Of course, you will have problems, eat account bans. 250+ word and 30-40 posts. Also keep the site updated occasionally. I mean, post.

Post a Comment

0 Comments